19 Mayıs 2013 Pazar

kapak tasarımında usta



İnsanlar sevdiklerini mutlu etmek adına onlara hediye arayışına girmektedirler. sevgiliye hediye ararken acaba bunu beğenir mi, şu renk alsam yakışır mı, acaba büyük olur mu soruları sürekli aklımıza gelmektedir.
sevgiliye kitap diye bilinen bu hediyede aşkınızı kitaba dönüştürmek istemez misiniz ? Sizin için özenle hazırlanan bu kitapta ki cümleler işinde profesyonel kişiler tarafından özenle hazırlanmıştır.
İçerisinde ki duygu yüklü cümleler ile aşkınızı en iyi şekilde anlatabilirsiniz.Kitabın yazarı ise sizsiniz.Kapak tasarımları ve içerik tasarımlarında da yine sizin tercihiniz doğrultusunda hareket ediliyor.
sevgiliye hediye almak için kara kara düşünmenize artık gerek kalmıyor.Sevgiliyedair.com Sizin için bu görevi başarıyla yerine getiriyor.Sizin göndermiş olduğunuz resimler kitabın sayfa içi tasarımında ve kapak tasarımında usta grafikerler tarafından hazırlanıyor.Kitabın içeriği belirli bir şablona sahip olup size sorulan soruların cevaplarıyla düzenlenerek sizin için uyarlanıyor.
Şimdiye dek sipariş verenlerin memnuniyetleri de kitabın başarısındaki en büyük referans olarak göze çarpmaktadır.Bu kitap sayesinde hem farklı bir hediye vermiş olacaksınız hem de sevgilinizin gözlerindeki mutluluğa ortak olabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder